nieuws

04 mrt 2015, 13:01

Yoëll van Nieff drie jaar langer bij FC Groningen

Yoëll van Nieff drie jaar langer bij FC Groningen

De 21-jarige middenvelder Yoëll van Nieff zette vandaag zijn handtekening onder een nieuwe driejarige verbintenis in de Euroborg. Dat meldt de club woensdag op zijn website.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Middenvelder Van Nieff, vaker spelend als linksback, is al sinds 2003 aan FC Groningen verbonden. Van Nieff speelde al als D-pupil bij de plaatselijke FC en heeft twee jaar op de Voetbalschool van FC Groningen gezeten. Op 3 maart 2013 debuteerde hij voor de club.

Manager technische zaken, Peter Jeltema, is er weer in geslaagd om iemand uit de eigen opleiding langer aan de club te binden. Vorige week verlengde Tom Hiariej al zijn contract. “En daar zijn we blij mee, Yoëll is een jonge talentvolle speler. Wij kennen extra waarde toe aan het feit dat hij uit de eigen opleiding komt en zetten in op een verdere ontwikkeling van Van Nieff”, aldus Jeltema.

Van Nieff is zelf ook blij met zijn nieuwe contract: “Het is hartstikke mooi dat ik hier bij FC Groningen mag en kan blijven voetballen. Het is mijn club, in mijn stad. Hier liggen mijn roots. Prachtig.”

Van Nieff speelde 43 wedstrijden voor FC Groningen waarin hij drie keer het net wist te vinden.