nieuws

25 jun 2014, 21:09

Wil de winnaar even 500.000 euro ophalen aan het Overwinningsplein?

Inwoners van Corpus den Hoorn en omgeving die een Staatslot hebben gekocht aan het Overwinningsplein wordt dringend aangeraden even hun lotnummer te checken.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Één van de elf hoofdprijzen van de Staatsloterij Oranjetrekking is namelijk gevallen op een Staatslot dat verkocht is bij Blokker aan het Overwinningsplein in Groningen. De winnaar  ontvangt een bedrag van 500.000 euro netto. Het was de eerste trekking waarvoor Blokker Staatsloten verkocht.

 

“Hoe toepasselijk is het dat één van de hoofdprijzen van deze speciale Oranjetrekking, die geheel in het teken van het WK-voetbal stond, is verkocht op het Overwinningsplein! Ik feliciteer de winnaar met dit mooie bedrag”, aldus Arjan van ’t Veer, prijswinnaarbegeleider van de Nederlandse Staatsloterij.

 

“Het is erg leuk dat bij de allereerste trekking waarbij Blokker als Staatsloterij-verkooppunt actief is er meteen grote prijzen via hun verkocht worden. Naast deze hoofdprijs werd via een Blokker in Rotterdam en in Didam namelijk ook nog twee halve loten verkocht waar 50.000 euro netto op viel.”