nieuws

31 mrt 2015, 10:10

Vrouw mishandeld met honkbalknuppel

Vrouw mishandeld met honkbalknuppel

Een 25-jarige inwoonster van Bad-Nieuweschans is maandagochtend ernstig mishandeld met een honkbalknuppel. De politie heeft drie verdachten aangehouden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het gaat om een 30-jarige man en een 24-jarige vrouw uit Winschoten en een 26-jarige inwoner van Oude Pekela.

 

Volgens de politie reed het slachtoffer over de Grintweg in Winschoten toen ze opzettelijk werd aangereden door de auto met daarin de drie verdachten. De bestuurder probeerde de auto van het slachtoffer van de weg te duwen.

 

Op het moment dat beide auto’s stilstonden, stapte een persoon uit de auto die vervolgens met een honkbalknuppel het raam van de auto van het slachtoffer insloeg. De vrouw sloeg op de vlucht, maar het trio zette de achtervolging in.

 

Op de Sint Vitusholt stapte het drietal uit de auto. De vrouw werd met een honkbalknuppel geslagen. Ze liep daarbij een hoofdwond op en brak haar sleutelbeen. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

Omdat getuigen het kenteken hadden genoteerd, kon het trio even later worden aangehouden. Ze hadden ook nog een aantal andere auto’s vernield. Hun auto en twee honkbalknuppels zijn in beslag genomen. De vrouw heeft aangifte gedaan. De drie zitten vast. Het is volgens de politie onduidelijk wat de reden van het geweld was.