nieuws

15 aug 2014, 17:05

Twee jongens mishandeld in Stadskanaal

De politie Noord-Nederland zoekt getuigen van mishandeling van jongens van 17 en 19 jaar in Stadskanaal.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Twee jongens van 17 en 19 jaar uit oost-Groningen zijn afgelopen macht gewond geraakt door een mishandeling in Stadskanaal. Aanvankelijk dacht de politie dat slechts een jongen gewond was geraakt, maar vrijdagmiddag meldt de politie dat het twee waren.

 

De jongens uit Stadskanaal en Onstwedde raakten gewond na een mishandeling aan de Turfweg.

 

De politie kreeg vanmorgen rond 1.00 uur een melding over een ruzie aan deze weg. Daar troffen agenten het slachtoffer aan dat gewond op straat lag. Om hem heen stond een groep mensen. De 17-jarige jongen uit Onstwedde is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd in Stadskanaal. Hij heeft ernstige verwondingen aan zijn bovenbeen en aan zijn kaak overgehouden.

 

Ook een 18-jarige jongen uit Stadskanaal raakte gewond aan zijn hoofd. Hij is na controle door ambulancepersoneel weer huiswaarts gegaan. Agenten hebben de namen van alle getuigen genoteerd.

 

Uit de eerste verklaringen blijkt dat er mogelijk sprake is van twee tot drie verdachten. Mensen die meer weten over de mishandeling en de verdachten, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.