nieuws

31 jan 2015, 13:01

T-shirts met Groninger ‘Geile Geert’ blijken nep

T-shirts met Groninger ‘Geile Geert’  blijken nep

De media-aandacht voor de Groningse deelnemer met de bijnaam Geile Geert aan het programma Boer Zoekt Vrouw wordt steeds groter. Het programma RTL Boulevard meldde zelfs dat er nu ook al t-shirts zijn met de beeltenis van deze Groninger boer. Maar RTL Boulevard blijkt gefopt te zijn want volgens ene Ard Gelink heeft hij de foto van een dame het Geert er op gewoon gefotoshopt. Dat meldt hij op Twitter.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Geert boos op Bridget

Zelf heeft Geert laten weten boos te zijn op Bridget Maasland. “Verschrikkelijk hoe ze mij hebben neergezet. Vooral SBS 6 met Bridget Maasland, met d’r dikke kont. En met de krant van Groningen ben ik ook klaar.” aldus Geert buiten beeld tegen RTL. “Mijn zoon vindt het ook heel vervelend allemaal. Verder heb ik met mijn vriendin afgesproken in elk geval tot na het programma niets meer te doen met media.” Ook dat leidt weer tot gefotoshopte beelden, zoals hieronder.

 

Boer zoekt vrouw nep?

De foto's geven misschien ook wel aan dat het hele tevisieprogramma een beetje nep is. Het lijkt allemaal lief en aardig, maar ondertussen heeft boer Geert langzamerhand ruzie met het halve dorp waarin hij woont, en wordt hij door half Nederland uitgelachen.

Bedankt, KRO!

 

Wat vindt u: moeten mensen soms tegen zichzelf in bescherming worden genomen? Of is het terecht dat alles goed is voor de kijkcijfers? Of heeft Geert het er zelf naar gemaakt met vrouw-onvriendelijke opmerkingen???

 

 

Parodie op de uitspraak van boer Geert.
Parodie op de uitspraak van boer Geert.