nieuws

19 aug 2014, 17:05

Provincie zet kabinetsleden in Noorderzonnetje

Provincie zet kabinetsleden in Noorderzonnetje

De grootste culturele manifestatie van Groningen, Noorderzon, krijgt vrijdag leden van het kabinet en top-ambtenaren op bezoek. Het college van Gedeputeerde Staten ontvangt dan enkele kabinetsleden, Tweede Kamerleden en hoge ambtenaren op het Festival Noorderzon.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Aanwezig zijn o.a. staatssecretaris Wilma Mansveld en staatssecretaris Jetta Klijnsma. Ook de vice-voorzitter van de Raad van State Piet Hein Donner is aanwezig. Andere gasten zijn Klaas Knot, directeur van de Nederlandse Bank, Johan Remkes, commissaris van de Koning in Noord-Holland en de  burgemeester van Groningen, Ruud Vreeman.

 

De gasten van het College van Gedeputeerde Staten bezoeken de voorstelling "The measure of all things" van Sam Green en Ymusic.

 

Commissaris van de Koning Max van den Berg: "Het is de 6e keer dat we gasten op Noorderzon ontvangen. Het is een traditie geworden en de belangstelling voor dit evenement neemt elk jaar toe. Noorderzon is een een uitstekend festival om Groningen in Den Haag op de kaart te zetten."