nieuws

27 okt 2014, 10:10

Plantsoenloop: zaterdag weer de mooiste en gezelligste loop van Groningen !

Plantsoenloop: zaterdag weer de mooiste en gezelligste loop van Groningen !

De mooiste loop van Groningen: dat is volgens velen de Plantsoenloop, dankzij het schitterende parcours door een herfstig Noorderplantsoen, vol fraaie herfstkleuren. Maar het is misschien ook wel de gezelligste loop, omdat deze aantrekkelijk is voor het hele gezin: van de jongsten die amper kunnen lopen, tot en met goed getrainde senioren. De inschrijving voor dit evenement, dat enigszins het karakter heeft van een veldcross en dat ieder jaar weer meer bezoekers trekt,  is nu ook mogelijk via de website van de Plantsoenloop.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het evenement wordt jaarlijks op de eerste zaterdag van november georganiseerd . Het parcours gaat door hét park van Groningen: het Noorderplantsoen. Naast de mooie route is er gezelligheid bij de start, met diverse stands en activiteiten.

 

De 4 km en 8 km voor recreanten is een loop voor de gezelligheid en zonder prijzen. Natuurlijk heb je wel een startnummer met tijdsregistratie, zodat je je persoonlijke tijd kunt bekijken. Meedoen aan de 4 km mag vanaf 6 jaar en 8 km vanaf 12 jaar.

 

Alle informatie en inschrijving via:

 

www.plantsoenloop.nl