nieuws

09 sep 2014, 10:10

Plantsoenloop: fraaiste loop van Groningen is op 1 november !

Plantsoenloop: fraaiste loop van Groningen is op 1 november !

Hardlopen met je zoon of je dochter. Genieten van herfstige natuur. Een grote uitdaging aan gaan door een snelle tijd te lopen: dat zijn allemaal elementen van de Plantoenloop in Groningen. Deze voert de deelnemers heuvel op, heuvel af, door een schitterend landschap in het Noorderplantsoen. Men kan kiezen uit maar liefst vijf verschillende afstanden, dus iedereen, met of zonder conditie, kan mee doen. Sinds vorige week kan men zich er digitaal nu al voor inschrijven !

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sinds 1 september 12.00 is de inschrijving voor de Plantsoenloop gestart. Op 1 november 2014 kan jong en oud weer hardlopen door het groene Noorderplantsoen tijdens de 57e editie van de Plantsoenloop.

 

Meelopen kan, kinderen kunnen zich met name inschrijven voor de 1 km en 2 km of 4 km Scholierenloop. Daarnaast is er de 4 en 8 km Runnersworld recreantenloop of de 4 en 8 km wedstrijdloop.

 

Nieuw dit jaar is het goede doel waarvoor geld ingezameld wordt, namelijk het Jeugdsportfonds. Het jeugdsportfonds biedt kinderen (tot 16 jaar), die niet kunnen sporten door het ontbreken van financiële middelen van hun ouders,  een kans om te gaan sporten. Het fonds betaalt het lidmaatschap direct aan de vereniging en financiert sportkleding en –materiaal door middel van tegoedbonnen.

 

Ben jij er 1 november bij? Kies de afstand die bij jou past en schrijf je in: www.plantsoenloop.nl