nieuws

31 okt 2014, 11:11

Plantsoenloop boekt record aantal aanmeldingen; maar: inschrijven kan morgen ook nog!

Plantsoenloop boekt record aantal aanmeldingen; maar: inschrijven kan morgen ook nog!

Wie na de 4Mijl maar niet genoeg kan krijgen van hardlopen, kan morgen mee doen aan misschien wel de allermooiste loop van Groningen. Dat is de Plantsoenloop, waarvan de 57ste editie morgen, met publicitaire steun van de GIC, in een schitterend, herfstig Plantsoen wordt gehouden. Het is een ideale loop voor jong en oud, beginners, gevorderden en prestatielopers.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De inschrijving van de 57e editie van de Plantsoenloop is gesloten. Er is een record aantal voorinschrijvingen, maar liefst 2.321 deelnemers hebben zich aangemeld. De weersverwachtingen zijn goed en het wordt een gezellige dag.

 

Aanmelden Nassauschool

Niet aangemeld maar toch meedoen? Dat kan! Op zaterdag 1 november kun je vanaf 10.00 uur na-inschrijven. De inschrijftent vind je op het schoolplein van de Naussauschool, vlakbij de start.  

 

 www.plantsoenloop.nl

==================

Het Jeugdsportfonds heeft een stand op de Plantsoenloop. Hier kun jij je ingezamelde geld inleveren. Doneer je meer dan €2,50? Dan krijg je een gratis bidon! Ook kun je rondom het parcours jouw  geld doneren in de collectebussen. Zamel zoveel mogelijk geld in en help kinderen in Groningen aan het sporten. Meer informatie over het goede doel vind je hier.