nieuws

08 jul 2014, 11:11

Layla Koopal: gelukkigste ondernemer van Groningen, na winnen van prijs

Layla Koopal: gelukkigste ondernemer van Groningen, na winnen van prijs

Ze is momenteel misschien wel de gelukkigste ondernemer van Groningen: Layla Koopal, eigenaresse van Koopal Haarwerken. Ze won onlangs een innovatieprijs tijdens de Winkelverkiezing050, een wedstrijd van het Servicepunt Detailhandel Groningen. Maar behalve gelukkig is ze vooral ook ambitieus: ze zit boordevol plannen en ideeen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

‘Ik ben zo (!) trots, dat wil je niet weten! Ik kan wel huilen van geluk!’ Dat zegt Layla Koopal, de op dit moment misschien wel gelukkigste ondernemer van Groningen in een interview met de Groninger Ondernemers Courant.

 

Dat ze winnaar werd in de categorie “Meest Actief op Social Media” is opmerkelijk, want ze is bijna 65 jaar. Ze liet dus op dit hippe onderdeel tal van jonge ondernemers van in de twintig of dertig ver achter zich. ‘En daar ben ik echt supertrots op!’, zo vertelt ze in een reactie. ‘Ik ben namelijk van een generatie die niet is opgegroeid met het medium social media. Wij hebben een medewerkster aangetrokken die zich daar nu speciaal mee bezig houdt, en dat blijkt dus duidelijk te werken’.

Lees het volledige interview op:  www.groningerondernemerscourant.nl