nieuws

13 feb 2015, 10:10

Ladiesrun: Inschrijving open op Valentijnsdag, zaterdag 14 februari

Ladiesrun: Inschrijving open op Valentijnsdag, zaterdag 14 februari

De Ladiesrun verovert Nederland. In de maand juni hebben achtereenvolgens Groningen, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven hun eigen, karakteristieke Ladiesrun: een inspirerend lifestyle-evenement in een prettige omgeving waarbij samen hardlopen hand in hand gaat met shoppen & swingen. De Groningse Ladiesrun is op zondag 7 juni en daarmee de eerste van de reeks. De inschrijving gaat open op Valentijnsdag, zaterdag 14 februari.

Bij deze loopbelevenissen worden in totaal ruim 25.000 vrouwen verwacht. Vele deelneemsters zullen gekleed zijn in het roze, als verwijzing naar het goede doel van de Ladiesrun. Dat is traditioneel Pink Ribbon, de organisatie die een grote bijdrage levert aan de strijd tegen (borst)kanker.

 

Bij de Ladiesrun kunnen de loopsters kiezen uit verschillende afstanden, van 2,5 tot 10 kilometer. In Groningen is de 7,5 km als nieuwe afstand toegevoegd. Bij alle evenementen is er gelegenheid om als (bedrijfs)team mee te doen aan een Business Run. Tijdens de inschrijving kan iedereen zich aanmelden voor een op maat gesneden trainingsschema.

 

Elk van de vier Ladiesruns biedt een prachtig parcours, een gezamenlijke warming-up en een omgeving (Ladies Fair, Pink Plaza etc.) waar van alles te beleven is op het gebied van sport, gezondheid en entertainment. Het motto van de Ladiesrun is: Stand out and run!

 

De Ladiesrun in Groningen, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven wordt georganiseerd op basis van de Like2Run-filosofie, die garant staat voor een hoogwaardige organisatie ten dienste van de deelnemers. We like2run the extra mile to create winners!

 

De 4 Ladiesruns, waarvoor via de website kan worden ingeschreven vanaf  Valentijnsdag, zaterdag 14 februari:

 

http://ladiesrungroningen.nl/

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: