nieuws

28 mei 2015, 08:08

Inschrijvingen GasTerra Ladiesrun lopen hard

Inschrijvingen GasTerra Ladiesrun lopen hard

De voorinschrijving is gesloten, maar na-inschrijven is nog steeds mogelijk voor de 8e editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen die op zondag 7 juni in het centrum van Groningen gehouden wordt. Dit jaar met een geheel nieuw inschrijfsysteem waardoor deelnemers veel tijd besparen.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De na-inschrijving is volledig vernieuwd. Deelnemers kunnen zich aanmelden via het online na-inschrijvingsformulier en de uitgeprinte bevestiging met QR-code meenemen naar de Grote Markt. Het formulier wordt gescand en deelnemers ontvangen na betaling direct het startnummer. Na-inschrijven kan nog tot en met de dag van het evenement zelf! Meer informatie is te vinden op www.ladiesrungroningen.nl.

 

De GasTerra Ladiesrun Groningen is het gezelligste hardloopevenement voor vrouwen en meiden vanaf 6 jaar. Er zijn vier afstanden: de 2,5 km, 5 km, 7,5 km en 10 km, in ronden van 2,5 km dwars door het centrum van Groningen met start en finish op de Grote Markt. Om 13.30 uur is de eerste start, waarbij hardlooplegende Lornah Kiplagat het startschot verricht. Het evenement ondersteunt Pink Ribbon in haar strijd tegen borstkanker.