nieuws

14 okt 2014, 11:11

Uniek 3D-filmtheater Infoversum biedt volop vermaak tijdens herfstvakantie

Uniek 3D-filmtheater Infoversum biedt volop vermaak tijdens herfstvakantie

Het Infoversum zet tijdens de herfstvakantie de deuren open voor jong en oud. Dagelijks zijn er meerdere voorstellingen voor jong en oud in het bijzondere 3D-filmtheater. Van een avontuur door de wondere wereld van bomen tot een 3D-ruimtereis: diep het heelal in.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het Infoversum zorgt voor een indrukwekkende beleving. Zo kun je er genieten van speciale en unieke 3D-films, geprojecteerd op een bolvorming beeldscherm van 20 meter. Het Infoversum is het eerste Full Dome 3D Theater in Nederland en een van de slechts 20 in zijn soort ter wereld.

Het theater heeft in de herfstvakantie flink wat Nederlandstalige films geprogrammeerd voor de jeugdige vakantievierders. Life of Trees gaat over het brutale lieveheersbeestje Dolores en de eigenzinnige glimworm Mike, die je meenemen op avontuur door de wondere wereld van bomen. Bij Dinosaurs at Dusk ga je op een tijdreis met Lucy en haar vader naar de prehistorie, op zoek naar de oorsprong van onze vliegende vogels.

Het grootste avontuur van de mens: ontdek het universum! 'To Space and Back' neemt je mee op een magische reis door ons onvoorstelbare universum, tot aan onze eigen planeet. Bij Natural Selection ga je met Darwin mee op reis naar de Galapagos eilanden. Tot slot is er nog Kids en Space Wie was de eerste mens op de Maan? En wil jij zelf naar de Maan? En naar de sterren? Ook nu maak je een ruimtereis.

Meer informatie over het filmaanbod in het Infoversum, kun je vinden op de website van het filmtheater.