nieuws

26 feb 2015, 09:09

Folkingestraat in de race voor ‘Leukste winkelstraat’; stem nu het nog kan!

Folkingestraat in de race voor ‘Leukste winkelstraat’; stem nu het nog kan!

De Folkingestraat in Groningen is in de race om te worden verkozen tot dé winkelstraat van Nederland in 2014. ‘De gezelligste straat’ van Groningen staat momenteel weliswaar op de 1e plek, maar het verschil met nummer 2, de Liwwadder Kleine Kerkstraat, is miniem. Extra stemmen zijn dus hard nodig want de straat met de meeste stemmen wint. Stemmen kan tot vrijdagochtend 10.00 uur.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De jaarlijkse wedstrijd wordt georganiseerd door de website NLStreets. In totaal dingen er tien Nederlandse straten mee naar de prijs ‘Leukste winkelstraat van Nederland’. De Folkingestraat is al vaker genomineerd maar greep tot dusver steeds nét naast de eerste prijs. Omdat niet weer te laten gebeuren, is uw stem hard nodig. Want het wordt tijd dat heel Nederland weet, wat we hier in Groningen allang weten: de Folkingestraat is de leukste straat van Nederland!


Stemmen kan door te klikken op deze link!

 

Donderdagochtend voerde de Folkingestraat de lijst aan met 1943 stemmen. Maar Groningen wordt op de hielen gezeten door de Friezen: de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden heeft op dit moment 1804 stemmen.

 

Om nog zoveel mogelijk mensen te bewegen een stem uit te brengen, organiseert de Winkeliersvereniging Folkingestraat vanavond om 20.00 uur een concert. Het Zingende zaagkwintet ‘Sandvikenstroost’ komt spelen. Het concert vindt plaats ter hoogte van Sieraden Atelier Willem Tredgett.