nieuws

02 jul 2014, 10:10

FC Groningen start vrije verkoop eerste Europese thuiswedstrijd Europa League: “Groene Donderdag”

FC Groningen start morgen met de vrije verkoop voor de eerste Europese thuiswedstrijd in de Europa League, en noemt dat  ‘Groene donderdag’.  Dat verwijst naar de grote uittocht van de eerste zomervakanties, die komend weekeinde in Noord-Nederland beginnen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op de wegen naar met name Zuid-Europa wordt het dan zo druk, dat er traditioneel gesproken wordt van ‘Zwarte zaterdag’. Met een knipoog naar die uitstroom hoopt de club op een vergelijkbare grote instroom richting Euroborg op donderdag 24 juli. Om 19.30 uur neemt de FC het die avond in eigen huis op tegen de winnaar van het duel in de eerste voorronde tussen het Schotse Aberdeen en Daugava Riga uit Letland.

 

 

Speciaal om extra aandacht te genereren voor de start van de vrije verkoop, heeft een traditioneel populair en bekend verkooppunt van FC Groningen – Primera Minke aan de Nieuwe Ebbingestraat – donderdagmiddag tussen 17.00 uur en 18.00 uur twee extra nieuwe personeelsleden. Nick van der Velden en Jarchinio Antonia zullen namelijk in de winkel assisteren bij de kaartverkoop. Dus supporters, die nog voor hun vakantie een Europees ticket willen kopen, kunnen bij deze twee selectiespelers een kaart aanschaffen.