nieuws

26 jun 2014, 11:11

FC Groningen: problemen met kaartverkoop Europees voetbal

FC Groningen kampt met technische problemen voor de kaartverkoop voor Europees voetbal. FC Groningen speelt in de tweede voorronde van de Europa League tegen de winnaar van het duel tussen Aberdeen en Daugava Riga.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

‘De verkoop voor seizoenkaarthouders van FC Groningen voor het Europese thuisduel op donderdag 24 juli via deze website en bij TicketBox is tot onze spijt tijdelijk stilgelegd wegens technische problemen.’, zo meldt FC Groningen via haar website.

 

 Vanaf dinsdag 24 juni kunnen kaarthouders voor het seizoen 2014/2015 wel in de FanCorner terecht om de eigen plek te reserveren voor de Europese thuiswedstrijd.

 

Door technische problemen moest de online verkoop op dinsdag 24 juni al met een dag worden uitgesteld. Op woensdag 25 juni ontstond een nieuw probleem, dat helaas nog niet verholpen is. Voor de duidelijkheid: in de FanCorner kan de eigen plek WEL teruggekocht worden. Via deze website houden we u op de hoogte van deze situatie.Vrije verkoop

 


Seizoenkaarthouders voor het seizoen 2014/2015 kunnen tot en met maandag 30 juni om 23.59 uur voor 12 euro hun eigen plek reserveren.

 

Vanaf dinsdag 1 juli om 9.00 uur begint de vrije verkoop en kosten kaarten 18 euro. Deze verloopt dan eveneens via deze website, de FanCorner en de verkooppunten van Primera/TicketBox.