nieuws

23 mrt 2015, 07:07

Eemsdelta Expo: Groninger bedrijfsleven presenteert zich in juni in Delfzijl

Eemsdelta Expo: Groninger bedrijfsleven presenteert zich in juni in Delfzijl

Wat de Bedrijvencontactdagen zijn voor de stad Groningen, dat is de Eemsdelta Expo voor noord-Groningen en de Eemsdelta. Deze expositie, waar de belangrijkste Groningse bedrijven uit de Eemsmond en elders uit Groningen vertegenwoordigd zijn, is dit jaar niet in de Eemshaven maar voor de eerste keer in Delfzijl, zo meldt de website  www.Eemsdelta.nl .

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Eemsdelta Expo heeft zich in enkeljaren tijd ontwikkeld tot hét business-to-business event voor het Eemsdeltagebied. Tot nu toe werd deze beurs, waar de meest uiteenlopende bedrijven hun nieuwste ontwikkelingen tonen aan een zeer breed publiek, steeds gehouden in de Eemshaven. Dit jaar is gekozen voor een nieuwe locatie: het sportpark Uitwierde in Delfzijl. Daar kunnen de belangrijkste bedrijven en instellingen uit de Eemsdelta dan volop netwerken en zakendoen, op woensdag 3 en donderdag 4 juni 2015.

 

De beurs Eemsdelta Expo wordt traditiegetrouw georganiseerd door netwerkorganisatie Eemshaven.info, in samenwerking met Expolaan BV.

‘De afgelopen drie jaar was de beurs in de Eemshaven. Maar de roep om de beurs in Delfzijl te houden werd steeds sterker. Daarom zijn we nu met alle plezier neergestreken in het Sportpark Uitwierde in Delfzijl’, vertelt Karla Wielenga, directeur van Eemshaven.info.

 

De organisatie verwacht dit jaar zeker 140 deelnemers, die samen het zeer brede palet aan bedrijvigheid in de Eemsdelta vertegenwoordigen. De Eemsdelta Expo wordt mede ondersteund door Eemsdelta\EZ en Groningen Seaports.

Meer: 

 

 www.Eemsdelta.nl