nieuws

25 jun 2014, 10:10

De Groninger Ondernemers Courant: uniek nieuw medium gepresenteerd

De Groninger Ondernemers Courant: uniek nieuw medium gepresenteerd

In café De Sleutel in Groningen is dinsdagavond in aanwezigheid van wethouder Joost van Keulen van economische zaken een voor Groningen geheel nieuw medium gepresenteerd: De Groninger Ondernemers Courant. Dat is een nieuwe courant en tevens website gericht op ondernemers en ondernemersinitiatieven.  Op internet is de Groninger Ondernemers Courant te vinden op: www.groc.nl De papieren editie valt deze week bij 9000 ondernemers in de bus.

 

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het informatieplatform De Groninger Ondernemers Courant is een initiatief van de Groninger bedrijvenverenigingen GCC, VBNO, VBZO en VBGW. Het initiatief wordt gesteund door de Gemeente Groningen.  Doel van de initiatiefnemers is Groninger ondernemers te betrekken bij- en op de hoogte te houden van activiteiten die bijdragen aan een economisch sterke stad.

 

 

De Groninger Ondernemers Courant is mogelijk gemaakt door Het Fonds Ondernemend Groningen. Dit fonds, dat drie jaar geleden in het leven werd geroepen, steunt collectieve initiatieven en activiteiten ten behoeve van het algemeen economisch belang ondernemers en dient ter voorkoming van zogenaamd free ridersgedrag.

 

 

De Groninger Ondernemers Courant zal dan ook tevens berichten over activiteiten die mogelijk worden gemaakt door Het Fonds in de verwachting dat het stimuleert tot nieuwe, interessante plannen en activiteiten in- en voor Groningen.


 

De gemeente Groningen steunt het initiatief. In het nieuwe economisch programma van de gemeente Groningen krijgt het bedrijfsleven zelf een belangrijke rol in het te formuleren beleid. De vier bedrijvenverenigingen zullen vaker door de gemeente Groningen als gesprekspartner worden geconsulteerd. Daarom is het van belang dat de bedrijvenverenigingen goed zijn georganiseerd en kunnen spreken namens zo veel mogelijk leden. Daarom brengt De Groninger Ondernemers Courant nieuws over het wel en wee van de bedrijvenverenigingen.


 

Het Informatieplatform wordt onderhouden door een redactie en ambassadeursnetwerk onder leiding van Persbureau Tammeling.

 

www.groc.nl


Like de Groninger Ondernemers Courant op Facebook (facebook.nl/GROC050) en volg het laatste Groninger ondernemersnieuws op Twitter (@groc050)

Belangstelling in De Sleutel voor de Groninger Ondernemers Courant.
Belangstelling in De Sleutel voor de Groninger Ondernemers Courant.