economie

27 apr 2011, 09:09

Zakenvrouw van het Noorden 2011 gezocht

De organisatie van de verkiezing ‘Zakenvrouw van het Noorden’ is op zoek naar nieuwe kandidaten voor de titel ‘Zakenvrouw van het Noorden 2011’. Deze prijs wordt uitgereikt tijdens het evenement Woman in Business in Martiniplaza.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Om de positieve beeldvorming rond de Noordelijke zakenvrouw te versterken is de verkiezing ‘Zakenvrouw van Noorden’ in het leven geroepen. Vorig jaar ging
Anne - Christine Dreue van Dutch Flight Academy in Eelde er met de prijs vandoor.

De Zakenvrouw van het Noorden 2011 is een succesvolle zakenvrouw en actief binnen het bedrijfsleven van Groningen, Friesland of Drenthe. Zij vervult een voorbeeldfunctie in haar dagelijkse werk. De potentiële winnares is een vrouw met lef, zij inspireert anderen omdat zij grenzen verlegt en risico’s neemt.

Kandidaten voor de verkiezing kunnen vanaf nu worden aangemeld op www.wibevents.nl. Alle inschrijvingen worden door een deskundig jurypanel beoordeeld. Komt de kandidaat een ronde verder, dan vinden gesprekken plaats met de eindjury gevolgd door een bedrijfsbezoek. Alle kandidaten worden beoordeeld op ondernemerschap, strategisch inzicht, persoonlijkheid en marktgerichtheid.