economie

06 jul 2011, 22:10

Winkels Folkingstraat en Oosterstraat winnen etalagewedstrijd Groningen City Club

Kadowinkel Mulyani in de Folkingestraat en modewinkel Catwalk in de Oosterstraat zijn de winnaars van de etalage wedstrijd in het kader van Roze Zaterdag 2011. Naast de eervolle vermelding, krijgen de winnaars een etentje aangeboden met Jacques d’Ancona, GCC voorzitter Bert-Jan Hakvoort, Roze Zaterdag voorzitter Ferdi Hendriks en wethouder Emancipatie Jannie Visscher.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De jury, die bestond uit GCC voorzitter Bert-Jan Hakvoort en wethouder Jannie Visscher, heeft ervoor gekozen de prijs aan twee deelnemers toe te kennen. De etalages van beide winnaars sprongen er uit en waren tegelijkertijd zeer verschillend. In de Folkingestraat, die er tijdens het Roze Weekend in zijn geheel bijzonder kleurrijk uitzag, was de veelkleurige regenboog etalage van kadowinkel Mulyani een duidelijke winnaar. In de Oosterstraat was de stijlvolle roze etalage van modewinkel Catwalk een echte eye-catcher. Daarnaast was Catwalk ook één van de eersten die zijn etalage speciaal ingericht had voor Roze Zaterdag.

Mede dankzij de inspanningen van de ondernemers kleurde de binnenstad van Groningen in het weekend van 2 juli roze en kan er teruggekeken worden op een onvergetelijke Roze Zaterdag 2011 in Groningen.