economie

03 apr 2018, 10:10

Wijkdiner voor ondernemers Helpman, Overwinningsplein en De Wijert

Wijkdiner voor ondernemers Helpman, Overwinningsplein en De Wijert

Ondernemers uit Groningen-zuid (Helpman, Overwinningsplein en De Wijert) kunnen deelnemen aan een bijzonder wijkdiner op woensdagavond 18 april. Organisatoren zijn Bedrijvenvereniging WEST en Het Servicepunt Detailhandel. Er wordt onder meer gesproken over de toekomst van Groningen-Zuid als winkelcentrum. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen aan: erwin@spd-groningen.nl (Lees verder).

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het wijkdiner - een informatieve werkbijeenkomst - is ook bedoeld om alle ondernemers goed bij te praten over de voortgang van de werkzaamheden aan- en rond de zuidelijke ringweg. De bijeenkomst is ook bedoeld om de onderlinge  contacten even weer wat aan te halen en is van ’s avonds half zeven tot negen uur.

 

Het wijkdiner wordt gehouden in restaurant De Coendersborg aan de Coendershaag 1. De informatie over de zuidelijke ringweg wordt dan gegeven door Groningen Bereikbaar.

 

Retailagenda

 

Een ander onderwerp dat deze avond besproken wordt is de Groninger Retailagenda. Het bedrijf Broekhuis Rijs Advisering is uitgenodigd om informatie te geven over de actuele stand van zaken met betrekking rond de Groninger retailagenda.

 

Actieplan zuid-Groningen

 

Tijdens deze avond kunnen de ondernemers uit deze zuidkant van Groningen zelf ook hun ervaringen melden over de vraag hoe de samenwerking in hun gedeelte van de stad verloopt. Hopelijk kan dat leiden tot een actie- en evenementenplan voor zuid-Groningen. De ondernemers kunnen er ook hun mening geven over de vraag hoe Groningen -Zuid zich naar de binnenstad kan ontwikkelen tot tweede winkel- en shopgemeente van Groningen.

 

Wie zich wil opgeven voor deze avond, of er meer over wil weten, kan een mail sturen naar Erwin Mulder van het Servicepunt Detailhandel: erwin@spd-groningen.nl

 

Foto: Overwinningsplein (Bedrijvenvereniging WEST).