economie

27 sep 2011, 10:10

Wie zijn de beste zakenvrouwen van het Noorden???

Wie zijn de beste zakenvrouwen van het Noorden? Er zijn nu drie ondernemende vrouwen genomineerd, en op 11 oktober wordt bekend wie van hen zich de zakenvrouw van het Noorden 2011 mag noemen. De uitslag zal dan bekend worden gemaakt in Martiniplaza. Wie zijn de drie genomineerden?

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De rol van de vrouw in het bedrijfsleven wordt steeds belangrijker en meer zichtbaar. Voor de jaarlijks terugkerende verkiezing ‘Zakenvrouw van het Noorden 2011’ is net zoals vorig jaar een aantal vrouwen voorgedragen. Na een zorgvuldig en uitvoerig beraad door een deskundige jury zijn de drie genomineerden voor 2011 bekend gemaakt.


De drie genomineerden voor ‘Zakenvrouw van het Noorden 2011’ zijn:
- Roelie Lubbers – Hilbrands - BDO accountants & Belastingadviseurs (Emmen)
- Trudie Timmerman – Tiparo (Leeuwarden)
- Suzan Wierenga - KAW architecten en adviseurs (Groningen)


De drie zakenvrouwen zullen zich presenteren op dinsdag 11 oktober 2011 in Martiniplaza. Deze avond zal ook de winnares van de felbegeerde titel ‘Zakenvrouw van het Noorden 2011’ bekend worden gemaakt.


Vorig jaar werd de zakenvrouw Anne – Christine Dreue gekozen als ‘Zakenvrouw van het Noorden 2010’. Anne – Christine Dreue is eigenaresse/directrice van Dutch Flight Academy, vliegschool in Eelde.

Zij zal haar ervaringen van het afgelopen jaar als Zakenvrouw van het Noorden 2010 delen tijdens de aankomende editie van Women in Business 2011.


Het thema van het zesde Women in Business event is: Keuzes maken. Degene die hier als geen ander over weet te vertellen is gastspreker Femke Halsema.


Toegangskaarten voor Women in Business zijn te reserveren via www.wibevents.nl .