economie

13 sep 2016, 11:11

Welke ondernemer wil mee met uitwisselingsbezoek Groningse delegatie naar Oldenburg? ( donderdag 22 september)

Welke ondernemer wil mee met uitwisselingsbezoek Groningse delegatie naar Oldenburg? ( donderdag 22 september)

Volgende week donderdag 22 september 2016 is er een uitwisseling tussen ondernemers van Groningen en Oldenburg. Ondernemers uit Groningen brengen die dag een bezoek aan ondernemers in Oldenburg. Voor deze reis zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de steden Oldenburg en Groningen in samenwerking met de Commercieele Club Groningen en de Businessclub van Donar. Door de stad Oldenburg zijn ondernemers uit de regio Oldenburg en leden van de Basketball  Business Club van EWE Baskets Oldenburg uitgenodigd.
 

Tijdens deze bijeenkomst, met als thema’s “grensoverschrijdende contacten” en “het Duitse systeem voor beroepsonderwijs”, is er voldoende ruimte voor onderlinge kennismaking en voor ontmoeting met ondernemers uit Oldenburg.
 

In het programma zijn bezoeken opgenomen aan het bedrijf BÜFA Reinigungssysteme, aan het Berufsbildungszentrum van de Handwerkskammer Oldenburg en aan EWE Arena.

 

Voor deze reis zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar ez@groningen.nl

 

Programma voor donderdag 22 september 2016:

10:45     Verzamelen in hal Martiniplaza en vertrek naar Oldenburg

12:30     Bedrijfsbezoek/rondleiding bij BÜFA Reinigungssysteme GmbH & Co. KG

14:00     Bezoek aan het Berufsbildungszentrum van de Handwerkskammer Oldenburg

17:30     Bezoek aan EWE Arena en diner

22:30     Terugkomst in Groningen