economie

05 apr 2017, 16:04

VrouwenVisie Magazine komt met eigen ‘Sprekersbureau’

VrouwenVisie Magazine komt met eigen ‘Sprekersbureau’

Het blad VrouwenVisie Magazine heeft het initiatief genomen tot de oprichting van een sprekersbureau , onder de naam ‘Podium’.  Bij Podium kan men terecht voor sprekers om een inspirerende bijdrage te leveren aan een zakelijke of feestelijke bijeenkomst van bedrijven of organisaties. Het nieuwe sprekersbureau zal dinsdag 11 april 2017 in Opende worden gepresenteerd tijdens een Netwerkmiddag.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dinsdag 11 april 2017 organiseert stichting VrouwenVisie Magazine van 13.30 tot 17.00 uur (ontvangst vanaf 13.00 uur) een NetwerkMiddag voor noordelijke ondernemers ‘met een andere kijk op ondernemen’ in het Barontheater,  Verbindingsweg 9, Opende.

 

Naast de lancering van VrouwenVisie Magazine nummer 7 (thema Sociaal ondernemen), waaraan dit keer een grotere groep vrouwen heeft meegewerkt, presenteert VrouwenVisie de nieuwe loot aan de stam van VrouwenVisie: sprekersbureau Podium.De bij het Podium ingeschreven sprekers, presentatoren, dagvoorzitters of workshopgevers uit Noord Nederland kunnen een inspirerende bijdrage leveren aan een zakelijke of feestelijke bijeenkomst van bedrijven of organisaties. Een aantal sprekers zal zichzelf en wat zij te bieden hebben tijdens de NetwerkMiddag aan het publiek voorstellen.

 

=====

VrouwenVisie Magazine

 

Twee jaar geleden is door een paar ondernemende vrouwen het initiatief genomen om VrouwenVisie Magazine uit te geven, bedoeld ter inspiratie voor ondernemende vrouwen in de breedste zin van het woord. Naast het uitgeven van dit Magazine worden laagdrempelige bijeenkomsten georganiseerd om adverteerders, abonnees en vrienden-van-het-Magazine elkaar te laten ontmoeten. De ondertitel van het Magazine luidt: De andere kijk op ondernemen. “We willen laten zien wat we (als ondernemende vrouwen) anders doen."