economie

18 mrt 2017, 11:11

Vlag uit voor OpenStad

 Vlag uit voor OpenStad

De vlag hangt uit zaterdag bij meer dan vijftig Groningse bedrijven die deelnemen aan het evenement OpenStad. Dat is een open bedrijvendag die voor de tweede keer wordt georganiseerd en waar vorig jaar tienduizend mensen op af kwamen. De organiserende ondernemers willen het evenement laten uitgroeien tot een belangrijke publiekstrekker, zodat bedrijven kunnen laten zien waar ze mee bezig zijn, aan familie van medewerkers, aan klanten en aan mogelijke sollicitanten. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zeer bekende Groningse bedrijven, zoals Knol’s Koek en Bos Recycling, behoren dit jaar tot de deelnemers aan de open bedrijvendag Open Stad. Vanmorgen werd het evenement geopend bij Bos Recycling in de Rouaanstraat. Dat gebeurde door de organisatie van Open Stad, samen met Groningen Bereikbaar, die samen een van reusachtige koek van Kol aansneden. (Zie foto).

 

Bos Recycling

 

Bos Recycling aan de Rouaanstraat laat tijdens de open dag zien wat er allemaal mogelijk is in hergebruik van metalen, en biedt een verrassend kijkje achter de schermen voor veel bezoekers. Demonstraties met het verwerken van dikke ijzeren balken leveren een indrukwekkend schouwspel op.

 

Knol’s Koek

 

Knol’s Koek aan Hoendiep 93 is een van de bekendste bedrijven van Groningen en zet zaterdag voor iedereen zijn deuren open. Bezoekers krijgen uitleg over de geschiedenis van Groninger koek, het verhaal achter 3 generaties Knol en er is de hele dag volop koek verkrijgbaar.

 

Goed bereikbaar dankzij Slimme Kaart

 

OpenStad werkt dit jaar samen met Groningen Bereikbaar: dankzij de inzet van een ‘Slimme Kaart’ zijn alle deelnemende bedrijven moeiteloos te vinden, ook als er onvermoede wegwerkzaamheden zijn. OpenStad biedt een mooie gelegenheid deze kaart bij alle bezoekers nog eens extra onder de aandacht te brengen.

 

 

 

 

 

De organiserende ondernemers en Groningen Bereikbaar snijden een grote koek van Knol's aan bij de start van OpenStad.
De organiserende ondernemers en Groningen Bereikbaar snijden een grote koek van Knol's aan bij de start van OpenStad.