economie

16 nov 2011, 21:09

Vergader- en congrescentrum Het Kasteel in Groningen: high-tech en plasmaschermen

Vergader- en congrescentrum het Kasteel in Groningen heeft met de verbouwing van één van haar vergaderzalen een primeur behaald op de Nederlandse vergadermarkt. In het najaar van 2011 is de zogenaamde ‘Congreszaal’ van vergader- en congrescentrum Het Kasteel omgebouwd tot een futuristische vergaderzaal met ultra moderne en unieke presentatiefaciliteiten. De zaal is voorzien van 8 plasmaschermen en een geïntegreerde computer met Windows 7.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Daarnaast is er een katheder met ingebouwd lcd-scherm en externe DVI- en VGA-aansluitingen voor eigen laptop geplaatst. Met deze nieuwe faciliteiten biedt Het Kasteel de gelegenheid om een interactieve presentatie te geven vanaf een computer, welke door alle aanwezigen goed te volgen is op één van de LCD schermen. Het Kasteel in Groningen heeft hiermee een primeur behaald op de Nederlandse vergadermarkt.

De ‘Congreszaal’ op de eerste verdieping van dit authentieke “Kasteel” is gelegen naast de bar en biedt plaats aan maximaal 160 personen.
Naast de unieke presentatiefaciliteiten beschikt deze zaal ook over de standaard uitrusting, zoals WiFi, DVD-speler en een professionele geluidsinstallatie met o.a. diverse microfoons en digitale opnamemogelijkheid (MP3).

www.hetkasteel.com