economie

25 mrt 2015, 08:08

VentureClass Lean Entrepreneurship met internationale topspreker Neil Sheridan in Groningen (26 maart)

VentureClass Lean Entrepreneurship met internationale topspreker Neil Sheridan in Groningen (26 maart)

VentureLab North organiseert op donderdagavond 26 maart in Groningen een VentureClass met het thema Lean Entrepreneurship (waardecreatie).

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Lean Entrepreneurship gaat over waardecreatie. Deze wereldwijd erkende aanpak voorkomt dat tijd, geld en netwerken verspild worden aan de ontwikkeling van producten en diensten waar klanten niet op zitten te wachten.


In deze training leren deelnemers hoe ze een goed werkend business model maken. Er wordt geoefend met vaardigheden die leiden tot verbetering van het bedrijfsconcept, waardoor de kans op succesvolle marktbetreding aanzienlijk toeneemt.

 

Neil Sheridan is expert op dit gebied en één van de internationale toptrainers van VentureLab. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in managementadvies en ontwikkeling. Als CEO en oprichter van SVPI, helpt Sheridan bedrijven en grote non-profit-organisaties om beter te presteren.

 


Sheridan is voorzitter van de Entrepreneurship Task Force voor de Small Business Association van Michigan en hoogleraar aan de University of Windsor in Canada.

 

Praktische informatie:

Datum: donderdag 26 maart 2015

Tijd: 19:30 – 22:00 uur (deuren open en koffie vanaf 19:00 uur, inclusief afsluitende borrel)

Locatie: Van Swinderen Huys, Oude Boteringestraat 19, Groningen

Aanmelden en meer informatie

 

VentureClasses zijn voor iedereen toegankelijk, en worden maandelijks door VentureLab North georganiseerd. Deelname is kosteloos.