economie

11 jan 2017, 16:04

Ondernemend Groningen uitgenodigd: vrijdagmiddag eerste 'Eurosonic Business House' in pand Vindicat

Ondernemend Groningen uitgenodigd:  vrijdagmiddag eerste 'Eurosonic Business House' in pand Vindicat

Groningse ondernemers krijgen eind van de week een unieke gelegenheid om te genieten van de fraaiste popmuziek uit heel Europa. Komende vrijdag is er namelijk een speciaal programma voor hen in het Eurosonic Business House, in het pand van Vindicat. INSCHRIJVEN KAN NOG voor dit bijzondere netwerk-evenement, dat ‘s middags om 15.00 uur begint. Zaterdag is er voor hen ook nog een Familiedag.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In het kader van de samenwerking tussen het Noordelijk bedrijfsleven en Eurosonic Noorderslag is er dit jaar voor het eerst een Eurosonic Business House. Hier kunnen Groninger ondernemers elkaar tijdens Eurosonic Noorderslag ontmoeten.

 

Het business house is mede mogelijk gemaakt door het gemeentebestuur van Groningen, de ondernemersverenigingen VBGW, VBNO, VBZO en GCC, het Fonds Ondernemend Groningen, Koninklijke Horeca Nederland, Marketing Groningen en Vindicat, waar het Eurosonic Business House gevestigd is.

 

Download hier de uitgebreide beschrijving van het programma.

 

Programma

 

Vrijdag 13 januari 2017

 

15.00 uur - Inloop in het Eurosonic Business House

15.30 uur - Inhoudelijk programma “Creative Cities” (keynotes, panels & discussie)

17.30 uur - Netwerkborrel

 

18.30 uur - Driegangendiner

 

19.45 uur - Ontvangst met Burgemeester Den Oudsten en Wethouder Van Keulen

20.45 uur - Aanvang muziekprogramma Eurosonic Air (gastenbalkon tent Air)

 

Het inhoudelijk middagprogramma “Creative Cities” brengt u het beste wat de conferentie van Eurosonic Noorderslag te bieden heeft, toegespitst op ondernemers. De middag wordt afgerond met een netwerkborrel.

Download hier de uitgebreide beschrijving van het programma.

 

Zaterdag 14 januari: Familiedag in Eurosonic Business House.

 

Op zaterdagmiddag bent u met uw hele gezin van harte welkom in ons Business House. U kunt hier tussen de optredens door bijpraten en opwarmen. I.Turn.IT verzorgt een tof inhoudelijk programma gericht op de jonge bezoekers.

Voor vragen over het programma of aanmelding kunt u terecht bij Janke Brands van de organisatie van Eurosonic via janke.brands@noorderslag.nl