economie

29 dec 2014, 10:10

Tweede stad van Groningen heeft er met De Klinker groot cultuurhuis bij

Tweede stad van Groningen heeft er met De Klinker groot cultuurhuis bij

Het culturele leven in oost-Groningen krijgt een forse impuls dankzij de bouw van het nieuwe cultureel centrum De Klinker in Winschoten. De bouw moet in maart al helemaal klaar zijn. Al vanaf vandaag, maandag 5 januari, start de kaartverkoop voor alle voorstellingen. Op 5 maart opent cabaretier Bert Visscher De Klinker met een eerste voorstelling.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Afgelopen week zijn alle bouwkundige, elektrotechnische en werkbouwkundige onderdelen van Cultuurhuis De Klinker opgeleverd. Dit betekent dat de toekomstige gebruikers vanaf heden de nog noodzakelijke voorbereidingen kunnen gaan treffen voor de ingebruikname van het Cultuurhuis in maart. De eerste voorstelling in de grote zaal van het nieuwe theater is gepland op 5 maart. Cabaretier Bert Visscher speelt dan zijn nieuwe show ‘Zelden zoiets gezien’.

 

Vanaf maandag 5 januari ( vandaag) start de kaartverkoop voor de circa 40 voorstellingen en concerten die gepland staan t/m mei 2015. Plaatskaarten kunnen zowel online (via de website www.indeklinker.nl) als aan de theaterkassa worden gereserveerd. De theaterkassa is tijdelijk gevestigd in het gemeentelijk InfoPunt, Oldambtplein 10 in Winschoten. Openingstijden van de theaterkassa zijn maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur.