economie

16 sep 2011, 08:08

Toegangskaarten Women in Business 2011 nu verkrijgbaar

Voor het event Woman in Business, 11 oktober in Martiniplaza, zijn vanaf deze week toegangskaarten verkrijgbaar. Ze zijn te reserveren via www.wibevents.nl. Betalen kan vervolgens op de avond zelf bij de ontvangstbalie. Tevens is het mogelijk om alvast toegangskaarten te kopen bij de kassa van Martiniplaza.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Women in Business wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd en vindt plaats op dinsdag 11 oktober in Martiniplaza. De presentatie van deze avond ligt in handen van Pascale Luyks. Femke Halsema is hoofdspreker. Zij zal vertellen over het maken van keuzes.

Women in Business is een informatief en inspirerend netwerk-event. Tijdens een avondvullend programma wordt op onderhoudende wijze aandacht besteed aan de positie van vrouwen in het bedrijfsleven en aan de positieve beeldvorming rondom het begrip diversiteit in het algemeen. Afgelopen jaar werden ongeveer 800 vertegenwoordigers van het noordelijke bedrijfsleven in Martiniplaza ontvangen.

Om de positieve beeldvorming rondom de noordelijke zakenvrouw te versterken, is de verkiezing ‘Zakenvrouw van het Noorden’ in het leven geroepen. In 2010 was Anne-Christine Dreue van Dutch Flight Academy in Eelde degene die zich een jaar lang de winnares mocht noemen. Nu wordt gezocht naar een geschikte opvolger. Drie genomineerden zullen strijden om de felbegeerde titel. Aan het eind van de avond wordt de winnares bekend gemaakt.