economie

19 jun 2014, 19:07

Tien bedrijven genomineerd voor Groninger Ondernemingsprijs 2014

Juryvoorzitter en gedeputeerde Yvonne van Mastrigt heeft de tien namen bekendgemaakt van de officieel genomineerde bedrijven voor de Groninger Ondernemingsprijs 2014. Het is een mix uit Stad en provincie (in willekeurige volgorde). In de Groninger Internet Courant de lijst met de tien genomineerden. Het zijn:

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Holthausen BV uit Hoogezand, Dekens Groep uit Sappemeer, Embed Engineering uit Groningen, Oldenburger Fritom uit Veendam, XPAR Vision uit Groningen, Pezy Product Innovations uit Groningen, iWink uit Groningen, Inter Psy uit Groningen, J. Bos Holding uit Lauwersoog en Ebotex uit Siddeburen.

 

Van Mastrigt: Het was best lastig om uit de lijst tien koplopers te selecteren. Naar onze mening zijn we daar goed in geslaagd. We zijn opnieuw verwend met een prachtige kandidatenlijst. Stuk voor stuk bedrijven die een mooi visitekaartje zijn voor de provincie Groningen. We wensen de genomineerden veel succes in het vervolg van de competitie!”

 

Finale 27 november


De 10 genomineerde bedrijven krijgen een interview door BDO, Rabobank en De Haan. Daarvan wordt een gespreksverslag gemaakt en naar de jury gestuurd. Op 2 oktober worden drie finalisten bekendgemaakt. Zij ondergaan een quickscan en dingen mee naar de prestigieuze prijs, die donderdag 27 november wordt uitgereikt tijdens de feestelijke finale-avond in Martiniplaza Groningen.