economie

05 nov 2015, 07:07

Team 4 Architecten participeert in Groningse startup SnagTracker

Team 4 Architecten uit Groningen neemt een belang in de veelbelovende Groningse startup SnagTracker. Zij maken slimme software om onder andere de communicatie in de bouw de te verbeteren.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

'We zijn extreem blij met deze stap,' aldus Merijn Goris van SnagTracker. 'Dit geeft ons op heel veel manieren de kans om onze grote ambities te realiseren. Met Team 4 als strategisch partner kunnen we ons product nog beter ontwikkelen en deze tevens specifiek afstemmen op de wensen van de bouwsector. Zij snappen die wereld als geen ander.'

 

Team 4 Architecten is ook verheugd. 'Deze enthousiaste en jonge ondernemers kwamen enige tijd geleden voor het eerst bij ons op kantoor. Al snel was duidelijk dat zij in staat zijn een belangrijk probleem op te lossen waar wij dagelijks tegenaan lopen: het simpel, gestructureerd en centraal communiceren over openstaande taken en verantwoordelijkheden op de bouwplaats. Met onze kennis over het bouwproces en de sector kunnen we samen mooie dingen te bereiken. Het mooie is dat deze webapp niet alleen de bouwsector zal ondersteunen, maar dat er juist ook vele toepassingen daarbuiten denkbaar zijn,' aldus Tjalling thoe Schwartzenberg en Hohenlansberg, partner bij Team 4 Architecten.

 

Afgelopen maand haalde SnagTracker nog het landelijke nieuws dankzij de lancering van www.opnametool.nl. Met deze gratis website helpen ze inwoners van het aardbevingsgebied om de schade aan hun huis vast te leggen in een overzichtelijk inspectierapport.