economie

18 jul 2012, 21:09

StormMC zoekt Managing Director

Het gaat goed met StormMC, het Online Marketing Bureau uit de binnenstad. In de afgelopen zes jaar tijd is de organisatie gegroeid van de keukentafel tot een bedrijf met 30 zeer getalenteerde werknemers. StormMC helpt grote en middelgrote organisaties met het bedenken van hun online strategie en het uitvoeren van online marketing campagnes. Met de voeten op de grond steekt het bureau de ambitie, om het beste online marketingbureau van Nederland te worden, niet onder stoelen of banken. Om de organisatie te begeleiden in het realiseren van de ambitieuze groeidoelstelling is StormMC per direct op zoek naar een Managing Director.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Managing Director wordt eindverantwoordelijk voor de organisatie en voor de kwaliteit van de dienstverlening. Hij of zij werkt in het MT samen met twee ambitieuze collega’s en rapporteert aan de Holding. De oprichters blijven vanuit de Holding actief betrokken bij klanten en business development.

Oprichter Sander Prinsen over de beoogde Managing Director: ‘Onze ideale kandidaat is een ondernemer met een duidelijke visie op leiderschap. Hij of zij is bewezen ervaren en succesvol in het aansturen en laten groeien van organisaties. De kandidaat heeft een sterke affiniteit met marketing en het runnen van een consultancy organisatie. Hij of zij is ruim voldoende ingevoerd in alle disciplines van de organisatie en beschikt over een gezonde dosis humor!’.

Lees de volledige functiebeschrijving op: http://www.stormmc.nl/algemeen/over-stormmc/vacatures/vacatures-groningen/managing-director/