economie

26 okt 2012, 08:08

StormMC wint FD Gazellen Award

Net als vorig jaar is het Groningse digital marketingbureau StormMC winnaar van een FD Gazelle Award. De awards, die al 9 jaar door Het Financieele Dagblad worden uitgereikt, komen toe aan bedrijven die in een jaar een omzetgroei van minimaal 20 procent laten zien.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De awards worden per provincie uitgereikt. In totaal werden dit jaar 347 FD Gazellen Awards uitgereikt. Per provincie worden er nog eens 3 Gouden Gazelles gekozen. Dit betreft de snelst groeiende ondernemingen, opgedeeld in de categorieën klein, middel en groot.

Vorig jaar heeft StormMC de Gouden Gazelle gewonnen in de categorie ‘klein’. Dit jaar is het Groningse bureau geëindigd in de top 3 van de categorie ‘middelgrote bedrijven’. Of StormMC ook de Gouden Gazelle in de wacht gaat slepen in deze categorie wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking op dinsdag 15 november in Winschoten.

StormMC, onderdeel van de Storm Marketing Group, is een strategisch digital marketingbureau. Het bedrijf begeleidt en ondersteunt klanten bij de ontwikkeling en implementatie van hun digital marketing strategie. Klanten zijn onder andere KLM, Essent, Centraal Beheer, WNF, Nationale Nederlanden, Siemens en Greetz..