economie

30 mei 2012, 10:10

StormMC uit Groningen genomineerd voor twee Affiliate Awards

Het Groningse marketingbureau StormMC is genomineerd voor maar liefst twee Affiliate Awards 2012. Deze prestigieuze prijs, die is bedoeld voor effectieve online marketingcampagnes, wordt aanstaande donderdag voor de eerste keer uitgereikt tijdens de Affiliate Dag in Utrecht. StormMC is genomineerd met de cases van twee van haar klanten: Essent & Centraal Beheer. De derde genomineerde is Bol.com.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Affiliate marketing is een vorm van online advertising waarbij het prijsmodel gebaseerd is op het daadwerkelijke resultaat van de campagne. StormMC ondersteunt adverteerders met het opstellen van hun affiliate strategie en het managen van de campagnes.

Sander Prinsen, directeur van StormMC, is vanzelfsprekend erg blij met de nominaties. ‘Logischerwijs zijn we er erg trots op dat twee van de drie genomineerde cases van onze klanten zijn’, zo zegt hij. ‘Dit onderschrijft dat de manier waarop wij affiliate marketing benaderen en uitvoeren de juiste is. Wij zullen ons de komende periode blijven inzetten om dit hoge niveau te consolideren en het online kanaal verder te ontwikkelen.’

StormMC is een strategisch digital marketingbureau. Storm begeleidt en ondersteunt klanten bij de ontwikkeling en implementatie van hun digital marketing strategie. Het Groningse bedrijf werkt voor klanten als KLM, Essent, Centraal Beheer, WNF, Nationale Nederlanden, Siemens en Greetz.