economie

28 nov 2016, 10:10

Startup Cinema: Eerlijke verhalen over de 'bumpy road' tijdens het starten met een nieuw bedrijf

Het is niet makkelijk om een eigen bedrijf te starten. Daar kunnen veel jonge ondernemers over meepraten. Vrijwel allemaal kregen ze te maken met een ‘bumpy ride’ en dat is dan ook precies waarom de Rabobank komende woensdag Startup Cinema organiseert. Onder andere Ronnie Overgoor, Mark Vletter en Peter Stello vertellen hun persoonlijke verhalen en ervaringen, die zo’n 200 startende ondernemers in The Big Building (waar anders) moeten gaan inspireren en motiveren. Je kunt er nog bij zijn!

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Startup Cinema wordt gehost door rasinterviewer Ronnie Overgoor van 7 Ditches TV. Hij zorgt met Vletter en Stello en tal van filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun bumpy ride als ondernemer.

Ervaringsdeskundige Mark Vletter, fulltime nerd and proud of it, geeft leiding aan bedrijven als Voys, Spindle en VoIPGrid. Hij heeft een eigengereide maar onderbouwde opvatting over hoe je het beste uit teams haalt. Zijn eigen business card geeft een inkijkje: 'mooi werk-verschaffer'.

Ook Peter Stello van QEW Engineered Rubber is aanwezig. Hij nam in 2013 een compound fabriek over van zijn werkgever Trelleborg en kan daar zijn ideeën over het runnen van een bedrijf prima kwijt. Trello koestert de zingeving daarbij: mensen moeten volgens Stello geen plezier op het werk maar in het werk hebben.

De bijeenkomst is speciaal voor startende ondernemers. De bijeenkomst begint op woensdag 30 november om 16:30 uur. Het programma duurt tot een uurtje of zes en daarna is er nog een netwerkborrel met zo’n 200 jonge ondernemers. Je kunt je gratis inschrijven via deze link!

Startup Cinema wordt georganiseerd door 14 lokale Rabobank-vestigingen in het Noorden, Rabobank Nederland, Synpact (Week van de Ondernemer) en MT Mediagroep (Sprout).