economie

13 sep 2012, 10:10

Sponsors maken Groninger Sportgala 2012 mogelijk

Huis voor de Sport Groningen heeft zeven grote partners bereid gevonden om financieel of in natura het Groninger Noordlease Sportgala 2012 te ondersteunen. Het Groninger Noordlease Sportgala op 17 december staat in het teken van het uitreiken van de Groninger sportprijzen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Noordlease wordt, net als voorgaande jaren, naamgever van het Groninger Noordlease Sportgala. Noorderpoort had haar commitment al eerder getoond door het ondertekenen van een driejarige overeenkomst in 2010. Provincie Groningen en Gemeente Groningen tekenen ook voor dit jaar. RTV Noord en Dagblad van het Noorden zijn samen mediapartners van het Noordlease Sportgala. MartiniPlaza draagt bij aan de facilitering.
Met de inbreng van de zeven grote partners is vastgesteld dat het Sportgala plaats kan vinden. Uiteraard is Huis voor de Sport Groningen nog op zoek naar meer organisaties om het partnernetwerk uit te breiden.

Vanaf begin november zijn de genomineerde topsporters bekend en kan er gestemd worden. Hoe het Groninger Noordlease Sportgala 2012 er precies uit gaat zien wordt binnenkort bekend gemaakt. De organisatie is volop bezig met de invulling van de avond.