economie

26 apr 2017, 09:09

Sonos Event in de TVQ SoundStore showroom

Sonos Event in de TVQ SoundStore showroom

Op zaterdag 29 en zondag 30 april vinden er uitgebreide demonstraties plaats van het populaire audiomerk Sonos in het enige Sonos Experience Center van het noorden. Dit is gevestigd in de showroom van TVQ SoundStore, in het Groningse Vesta Woonforum. Het weekend staat in het teken van Sonos beleven.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sonos is geroemd om haar intelligente systeem van draadloze HiFi-speakers en audio-componenten, waarmee door het hele huis draadloos van muziek kan worden genoten. Het Sonos Event biedt geïnteresseerden en gebruikers van het Sonos systeem de mogelijkheid om alle mogelijkheden tot in detail te leren kennen.

 

Uniek Sonos Event
Aankomend weekend krijg je de kans het mooie audiomerk volledig te ontdekken. De hele dag vinden er in de showroom demonstraties plaats onder begeleiding van deskundige Sonos adviseurs. Ze staan voor bezoekers klaar met persoonlijk advies. Op zondag vindt er ook een gratis wijnproeverij plaats tijdens het event! Daarmee beleef je een leuke dag uit, waarbij je ook nog eens alles te weten komt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van beeld en geluid.

 

De nieuwe Sonos PLAYBASE
Tijdens het event wordt er ook aandacht besteed de onlangs gelanceerde PLAYBASE: een soundplate die eenvoudig onder de televisie geplaatst kan worden voor uitstekend televisiegeluid. Een unieke kans om de PLAYBASE te testen en al je vragen erover te stellen aan een Sonos expert.

 

TVQ en SoundStore
In de TVQ SoundStore showroom van meer dan 300m² staat beleving centraal. Daarom zijn er maar liefst drie speciale luisterruimtes, die zo zijn ingericht dat jij geluid en beeld optimaal kunt ervaren. Hieronder valt dus ook het enige Sonos Experience Center van Noord-Nederland. In de showroom nemen specialisten uitgebreid de tijd om bezoekers te adviseren over beeld en geluid.

 

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 29 en zondag 30 april in de showroom van TVQ en SoundStore voor het Sonos Event. Hier zijn geen kosten aan verbonden.