economie

18 mei 2011, 10:10

Sieradenbeurs en de Paraviewbeurs op 21 en 22 mei in Martiniplaza

Komend weekend worden de jaarlijks terugkerende Sieradenbeurs en de Paraviewbeurs weer georganiseerd in Martiniplaza. Beursliefhebbers kunnen op zaterdag 21 mei en zondag 22 mei voor een veelzijdig aanbod terecht in Martiniplaza. Naast deze twee beurzen is ook de Reptilicabeurs dit weekend weer terug.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op deze spirituele beurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Bezoekers krijgen een goed beeld van het aanbod op spiritueel gebied. Onder meer paragnosten, helderzienden, magnetiseurs en handlijnkundigen zijn vertegenwoordigd om u te helpen uw spirituele geest te ontdekken. Gedurende beide beursdagen worden er interessante lezingen gegeven met zaaldemonstraties die gratis bezocht kunnen worden. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee.

Sieradenbeurs
De Sieradenbeurs trekt steeds meer liefhebbers, de populariteit van zelf sieraden maken is in de laatste jaren sterk toegenomen. Met een uitgebreid aanbod en diversiteit aan kralen en materialen kunnen hobbyisten hier hun slag slaan. Deze editie worden er ook weer gratis workshops georganiseerd. Met verschillende aanbieders in alle prijsklassen is deze beurs toegankelijk voor een breed publiek.

Reptilica
De Reptilicabeurs is na een aantal jaren op zondag 22 mei weer terug in Martiniplaza. Reptilica is een reptielenbeurs met voorlichting en verkoop van onder meer slangen, spinnen, insecten, amfibieën en schildpadden. Reptielenliefhebbers komen op deze beurs alles te weten over de verzorging en het kweken van deze boeiende dieren. Om 15.30 uur start er een speciale minicursus om uw angst voor spinnen te overwinnen.

Een toegangskaart voor de Sieradenbeurs geeft ook toegang voor de Paraviewbeurs en bedraagt € 6,50. Kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis entree. De beurzen zijn zaterdag 21 mei van 12.00 tot 17.30 uur en zondag 22 mei van 11.00 tot 17.30 uur geopend.
De Reptilicabeurs is alleen zondag 22 mei geopend van 11.00 tot 17.30 uur, hiervoor geldt een losse kaartverkoop. De prijs voor een toegangskaart bedraagt € 5,00. 65+ers betalen € 3,50 en kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis entree.
Meer informatie vindt u op onze website www.martiniplaza.nl.