economie

02 dec 2016, 10:10

Samsung demoweekend in Vesta Woonforum

Samsung demoweekend in Vesta Woonforum

Samsung-experts staan dit weekend in de Experience Store van TVQ SoundStore in Woonforum Vesta. Op zaterdag 3 en zondag 4 december kunnen ze klanten voorzien van demonstraties. Ook zijn er spectaculaire demo-aanbiedingen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Samsung behoort tot één van de grootste elektronicabedrijven ter wereld en is zeer innovatief als het gaat om tv en audio. Dit is terug te zien in de technieken, kwaliteit en designs van de Samsungproducten. Wil je dit ervaren? Tijdens de demodagen worden onder begeleiding van Samsung adviseurs zowel audio als tv gedemonstreerd, en ook hoe je deze componenten het beste kunt combineren. Ook gaan de experts interactief in op de mogelijkheden, werking, bediening en functies van de (nieuwste) producten, waarbij ook alle ruimte is voor jouw vragen.

Specialisten in beeld & geluid
Onlangs zijn TVQ.nl & SoundStore.nl online gegaan, waarbij SoundStore zich richt op multiroom audio en TVQ dit aanvult met (high-end) televisies en bijbehorende accessoires. Deze twee concepten hebben ook hun intrek genomen in een prachtige showroom in Vesta Woonforum, waarbij ook drie luisterruimtes zijn ingebouwd. In deze Experience Store nemen ervaren specialisten uitgebreid de tijd om klanten te adviseren op het gebied van beeld en geluid.

Kijk voor meer informatie op https://www.tvq.nl/showroom/samsung-demoweekend.