economie

11 feb 2015, 09:09

Ryanair plaatst grote order bij bedrijf in Appingedam

Ryanair plaatst grote order bij bedrijf in Appingedam

Ryanair heeft een grote opdracht geplaatst bij een bedrijf in Appingedam. Dat meldt een website gewijd aan de economie van noord-Groningen, www.eemsdelta.nl. Het gaat om een opdracht voor LED-verlichting in alle vliegtuighangers. Het bedrijf dat de opdracht heeft gekregen is Double Lux Lighting, van ondernemer Tjark Klasens.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bedrijven in de Eemsdelta kunnen op Europees niveau vaak uitstekend meekomen. Een duidelijk voorbeeld daarvan is het in Appingedam gevestigde bedrijf Double Lux Lighting, een groothandel in verlichting. Het bedrijf kreeg onlangs bijvoorbeeld een order van de Ierse vliegtuigmaatschappij Ryanair. Het gaat om LED-armaturen die in Nederland zijn ontwikkeld met een speciale daglicht kleur. Hierdoor kunnen de monteurs in de vliegtuighangars van Ryanair ook 's avonds en 's nachts optimaal doorwerken.

De opdracht is een mooie opsteker voor Double Lux Lighting. Maar het is ook een erkenning voor het feit dat het bedrijf op de goede weg is, na de koerswijziging die enkele jaren geleden werd ingezet. Double Lux Lighting kreeg onlangs ook al een bijzondere prijs: de DamSter, een prijs van de gemeente Appingedam voor bedrijven die de naam van deze stad goed uitdragen.

Meer over het bedrijf en de opdracht op:

www.eemsdelta.nl

 

Foto: Tjark Klasens, directeur van Double Lux Lighting bij Ryanair in Frankfurt.