economie

19 nov 2014, 10:10

RSE Telecom & ICT: nieuwe vestiging in Groningen; telefonie voor zakelijke markt

In Groningen heeft RSE Telecom & ICT een nieuwe vestiging geopend. Het bedrijf is al 25 jaar specialist in zakelijke telefonie, mobiel en vast en bellen via internet, met vestigingen in Winschoten en Emmen. RSE heeft nu ook een vestiging aan de Kieler Bocht 7 in Groningen, waar het op 19 en 20 november open huis heeft.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

RSE Telecom & ICT bedient sinds kort ook de zakelijke markt in Stad en Ommeland van dichtbij. Vanuit haar gloednieuwe vestiging Groningen bedient RSE bedrijven en instellingen op een laagdrempelige, klantvriendelijke en  persoonlijke wijze.

RSE Telecom & ICT is al 25 jaar specialist in zakelijk telefonie, mobiel, vast en bellen via internet, zowel met een eigen telefooncentrale als gehost. Daarnaast ontzorgt RSE in computernetwerken en hardware voor het bedrijfsleven en organisaties van klein tot groot.


Vanuit Winschoten, Emmen en nu ook Groningen levert RSE zorgvuldig pasklare en betrouwbare oplossingen. Het bedrijf verzorgt de aanleg, installatie, 24/7 onderhoud, beheer en reparatie, zowel in de cloud als op eigen servers.

Open huis


Het open huis is op 19 en 20 november aan de Kieler Bocht 7 , van ’s morgens tien tot ’s avonds tien uur.