economie

04 mrt 2011, 10:10

Ronald McDonald Huis op Beurs Golf & Lifestyle (26 en 27 maart in Martiniplaza)

Nog even en het Golf & Lifestyle beursfestijn in Groningen barst los. Op de beurs vindt de bezoeker een keur aan gerenommeerde en exclusieve exposanten op het gebied van golfsport, lifestyle, mode, culinair en meer. Maar ook het goede doel, oftewel liefdadigheid, wordt niet vergeten. De organisatie van Golf & Lifestyle de Beurs is verheugd over de komst van het Ronald McDonald Huis op 26 en 27 maart 2011 in Martiniplaza.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Een Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen. In een Ronald McDonald Huis kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in het nabij gelegen (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. De meeste Huizen staan op loopafstand van het ziekenhuis, zodat ouders binnen een paar minuten bij hun zieke kind kunnen zijn. Het Ronald McDonald Huis ontvangt geen subsidie vanuit de overheid, maar wordt gesteund vanuit (particuliere) donateurs of bedrijfssponsors en verschillende fondsen.

Tijdens Golf & Lifestyle de Beurs kunt u flights kopen of u inschrijven voor een clinic voor het Benefiet Golfevent. Dit unieke evenement vindt op donderdag 26 mei 2011 plaats voor de eerste keer in het zesjarig bestaan van Ronald McDonald Huis Friesland.

 Gedurende het sportieve netwerkevenement voor het goede doel op Leeuwarder Golfclub de Groene Ster, geniet u onder meer van topentertainment, een hapje en drankje. De dag wordt feestelijk afgesloten met een Meet & Greet, diner, veiling en loterij. Meer informatie hierover kunt u vinden op

http://www.ronaldmcdonaldhuisfriesland.nl/golfevent