economie

10 feb 2012, 10:10

RegioBank komt met Groningse reclamespot

In aanvulling op een landelijke radiospot van RegioBank, laat RegioBank nu ook een radiospot in het Gronings uitzenden. Hiermee wil RegioBank haar positie als bank in de buurt, zonder poespas of gedoe, over het voetlicht brengen. Naast de radiospot in het Gronings zijn er ook nog in zeven andere dialecten radiospots opgenomen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De vertaling naar acht verschillende regio’s sluit aan bij de positie van RegioBank, licht Hans van den Bor, directeur van RegioBank toe: “RegioBank is een bank voor de regio, een nuchtere buurtbank. In Groningen zijn er 19 adviseurs van RegioBank te vinden. Die adviseurs spreken letterlijk en figuurlijk de taal van hun klanten, vaak ook gewoon in het Gronings. De adviseurs weten wat er speelt in de streek en weten wat de gewoonten zijn. Met een Groningse versie willen we die positie benadrukken.”

De regionale radiospots zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met dialectdeskundigen voor de acht verschillende regio’s. De radiospots zijn de komende maanden te horen op de diverse regionale zenders in Friesland, Groningen, Drenthe, Twente, de Achterhoek, Limburg, Brabant en Zeeland.

RegioBank


RegioBank is de bank in de buurt, zonder poespas en gedoe, met meer dan 500 adviseurs door heel Nederland. Met veel persoonlijke aandacht, gevoel voor service en alle bankproducten in huis. RegioBank is onderdeel van SNS REAAL. RegioBank heeft een eigen vergunning van De Nederlandsche Bank en valt dan ook zelfstandig onder het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Meer informatie is te vinden via www.regiobank.nl.