economie

30 okt 2017, 13:01

Actie op sociale media om Groningse Raadsleden te vragen 'Eelde' te steunen

Actie op sociale media om Groningse Raadsleden te vragen 'Eelde' te steunen

Ondernemers en andere geïnteresseerden worden door netwerkvereniging GRQ Business Network opgeroepen de Groningse gemeenteraad via sociale media te laten weten dat zij hopen dat  Groningen Groningen Airport Eelde gaat steunen ‘Willen jullie zoveel mogelijk onderstaand manifest delen met daarbij de tekst: ‘samen voor GAE’ op Twitter, Facebook en LinkedIn? Tag daarbij alle gemeenteraadsleden die je onder je volgers hebt. De # is #GRQ’, aldus het GRQ Business Network.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Komende weken beslist de gemeenteraad van Groningen over de 46 miljoen aan investeringen rond Groningen Airport Eelde voor de komende 10 jaar. De gemeenteraad is in december 2016 akkoord gegaan met het groeiscenario rond Groningen Airport Eelde. ‘Nu komt het op de invulling daarvan aan. Daarom denken wij  dat het goed zou zijn dat wij onze betrokkenheid rond de luchthaven nog eenmaal gezamenlijk tonen.

 

Willen jullie zoveel mogelijk onderstaand manifest delen met daarbij de tekst: ‘samen voor GAE’ op Twitter, Facebook en LinkedIn? Tag daarbij alle gemeenteraadsleden die je onder je volgers hebt.


De # is #GRQ 

 

‘Wij rekenen erop dat de gemeenteraad van Groningen het belang van Groningen AirPort Eelde voor de stad en de regio onderkent en onze actie waardeert en dit initiatief als een steun in de rug ziet voor het te nemen besluit’, aldus Marco de Jong, voorzitter van GRQ Business Network