economie

20 mrt 2012, 22:10

Promise: nieuw bedrijf product-innovatie binnen de Pezy Group Groningen

Pezy Group in Groningen heeft een nieuw bedrijf aan de groep toegevoegd. Het nieuwe bedrijf, Promise, richt zich net als de Pezy Group op product innovatie en in het bijzonder op het managen van product innovatie. Promise is ook in Groningen gevestigd.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Pezy Group uit Groningen, een snel groeiende groep van innovatieve bedrijven, elk met zijn eigen expertise in het veld van productontwikkeling heeft vorige week op de ESEF een nieuw bedrijf geïntroduceerd dat gespecialiseerd is in Project Management & Innovatie Services.


In lijn met de bedrijfsfilosofie van de Pezy Group om zich te organiseren in kleine, slagvaardige bedrijven met als doel grotere betrokkenheid en goede ontwikkelmogelijkheden voor de medewerkers is het nieuwe bedrijf Promise toegevoegd aan de groep.


Promise, dat start met een team van drie ervaren professionals in product innovatie, zal zich richten op project management, innovatie consultancy en interim management. Hiermee wordt veel stuurcapaciteit toegevoegd aan de Pezy Group.


Project management wordt aangeboden voor innovatie projecten op locatie van klanten en voor turn-key projecten binnen de Pezy Group


Innovatie Services betreffen o.a. het benchmarken van innovatie processen, trainingen in een aantal richtingen van product innovatie alsmede interim management van innovatie teams.

 www.promise.nu