economie

26 apr 2018, 17:05

Winnaars etalagewedstrijd Groningen in het zonnetje

Winnaars etalagewedstrijd Groningen in het zonnetje

Piet van Dijken, presentator van OOGTV, heeft vanmiddag de winnaars van een etalagewedstrijd van de Groningen City Club in het zonnetje gezet. Hij rijkte de hoofdprijs uit aan HK Living Brand Store in de Oude Boteringestraat.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De etalagewedstrijd was een groot succes: er hadden 170 winkels aan deelgenomen. Zij hadden hun etalage in het teken gezet van koninklijke bezoeken aan Groningen uit het verleden. Dat leverde fraaie etalages op, die prachtig pasten bij de oranje-stemming vanwege de komst van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

 

De tweede prijs - een diner voor twee personen bij de Prinsenhof in Groningen - was voor meubelwinkel Woonzooi van Carmen Cazemier uit de Zwanestraat. Daar was een mooie combinatie gemaakt van Delfts Blauw met Oranje terwijl de derde prijs ging naar Tineke en Menno Plagmeijer van ‘Broodje van Eigen Deeg’ uit de Brugstraat. Oud-Hollandse spellen sierden er hun etalage.

 

Eervolle vermeldingen waren er voor Greving & Greving, Sponkel Optiek, Bonne Saucisse, Bakker Crebas en Headline.

 

Willem Meek en Pier Tjepkema waren ingenomen met hun eerste prijs, een driedaags arrangement voor twee personen naar München.

 

‘Onze interieurwinkel voor woningen in de Oude Boteringestraat, met meubels en accessoires, bestaat nu een half jaar, het is een uitbreiding van onze zaak Laif en Nuver aan de Vismarkt. Wij hebben altijd veel plezier in het maken van een mooie etalage. Dat hoort bij een goede en mooie winkel, vinden wij. Daarom ook hebben we met plezier meegedaan aan de etalagewedstrijd van de Groningen City Club’, aldus Meek en Tjepkema.

 

Jury

 

De jury bestond uit: Piet van Dijken (OOG TV), Hilde de Vries (Oranjevereniging Groningen), Marjan Buwalda (Buwalda Fotografie) en Grace Bregman (GCC)

Prijzen waren mede mogelijk gemaakt door: Internoord Reisbureau, Groningen Airport Eelde en Prinsenhof Groningen.