economie

21 mrt 2018, 10:10

Papieren Groninger Ondernemers Courant ploft weer op de mat

Papieren Groninger Ondernemers Courant ploft weer op de mat

De papieren Groninger Ondernemers Courant ploft de komende dagen weer bij ongeveer 10.000 ondernemers op de mat. In de krant van de stad-Groningse bedrijvenverenigingen is van alles te lezen over de aanpak van de zuidelijke ringweg, de economische dynamiek in de stad, de stijgende internationalisering en nog veel meer. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De papieren courant wordt vier keer per jaar uitgegeven. In elke editie is ruimte voor de bedrijvenverenigingen VBZO, VBNO, WEST en de Groningen City Club. Ook zijn er vier pagina’s gereserveerd voor de ontwikkelingen rondom de bereikbaarheid van de stad. Ondernemers zijn namelijk hard bezig om maatregelen te nemen waardoor ze tijdens de ombouw van de ring bereikbaar blijven.

In deze editie wordt ook geschreven over de nieuwe editie van de open bedrijvendag OpenStad, de ontwikkelingen op de Zernike Campus en duurzame initiatieven in en om de stad.

Ondernemers krijgen de courant thuisbezorgd. De online editie verschijnt de komende dagen ook op de website van de Groninger Ondernemers Courant, waarop dagelijks het laatste nieuws voor en door ondernemers in Groningen te zien is.