economie

02 dec 2014, 16:04

Oud en Nieuw op groot festivalterrein Grote Markt Groningen; Samen aftellen naar nieuwe jaar

 Oud en Nieuw op groot festivalterrein Grote Markt Groningen; Samen aftellen naar nieuwe jaar

In vervolg op het  nieuws van een ijsbaan met glijbaan op de Grote Markt, melden de initiatiefnemers nu dat een  Oud en Nieuw feest in Groningen ook doorgaat.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Woensdag 31 december wordt de Grote Markt in Groningen , aldus de organisatie, het toneel van een van de mooiste feesten van het jaar: A Thousand Lights. Veel muzikaal vermaak met als hoogtepunt een gezamenlijk aftelmoment naar het nieuwe jaar, vergelijkbaar met Times Square in New York.
 

 Met een mega feest tijdens Oud en Nieuw wil Groningen zich scharen in het rijtje Sydney, Londen en New York. Steden die allemaal een iconische en spectaculaire Oud en Nieuw vieringen voortbrengen.
 

De Grote Markt is ten tijde van het feest een afgesloten evenemententerrein, vergelijkbaar met de grote schermen rond het WK voetbal. Bezoekers kunnen een kaartje kopen vanaf 99 cent. Als u het feest bezoekt, steunt u tegelijkertijd een goed doel: Alle opbrengsten van de kaartverkoop voor het evenement gaan naar de Voedselbank.
 

Het evenemententerrein op de Grote Markt is op Oudjaarsavond vanaf 21.00 toegankelijk. De show start om 22.00 uur en is om 01.00 uur afgelopen.


De kaartverkoop zal starten op vrijdag 5 december en zal uitsluitend digitaal geschieden.

 
Er mogen maximaal 4500 gasten worden toegelaten op het evenemententerrein.