economie

23 mei 2016, 10:10

Oud-bedrijfsleider V&D Groningen Eric Bos wordt senior storemanager Topshelf

Oud-bedrijfsleider V&D Groningen Eric Bos wordt senior storemanager Topshelf

De komst van Topshelf naar Groningen in het vroegere pand van V&D lijkt heel goed nieuws voor oud-bedrijfsleider Eric Bos en een (onbekend) aantal van de vroegere V&D medewerkers.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Eric Bos, een van de meest succesvolle bedrijfsleiders van V&D, is door Topshelf gevraagd om de nieuwe vestiging van dat concern in Groningen te gaan leiden als senior storemanager. Een deel van het vroegere personeel van V&D mag met hem mee.


Onlangs heeft Topshelf zich gevestigd in het centrum van Arnhem. Datzelfde gaat Topshelf dit najaar doen in Groningen en Nijmegen. De panden waar Topshelf zich in gaat vestigen zijn net als in Arnhem de voormalige V&D panden. 

 

Hiermee zet Topshelf de wens om landelijke dekking duidelijk kracht bij. De twee nieuwste Topshelf departmentstores worden met beiden ca. 10.000 m2 direct de grootste twee van de Topshelf 'familie'. Naast de bekende collecties op het gebied van sports, fashion en lifestyle, zullen deze beide departmentstores worden ingericht als voorwaardig en eigentijdse warenhuizen.